Slösa eller spara

Ja, just nu känns det lite både och faktiskt. Vi måste ju lägga undan lite till resan med som är om typ…5 veckor!! Helt galet nära ju!

Men igår var vi i.a.f iväg och shoppade lite. Panduro har öppnat och jag gick några varv och hittade lite allt möjligt där inne. Sen shoppade jag kläder…for me!! jaaa lite till Emma också för William fick nya hjul till sin skateboard.
Hittade faktiskt, hör o häpna, en klänning till mig! Så jag har köpt tights nu också. Hittade även två par tröjor och passade på att ta ett par tights till i en annan färg.
Sen kom jag över ett par ursöta finskor, typ ballerina beigea lite glittriga, till Emma som hon får ha på den stora dagen. Mannen hittade ett par finbyxor, OCH en matchande slips till barnens turkosa band! Otroligt, han kan om han vill :)

Så igår blev jag så trött på mina gamla malätna kläder som jag aldrig använder längre och de bara hänger där inne och tar plats. Gjorde en halv storrensning för mer hann jag inte med och det blev en hel del att ge till Myrorna eller UFF.

4 thoughts on “Slösa eller spara

 1. dom vita med jätte sköna, kan ju inte bara köpa tråkskor.
  E ni också lite shopaholic
  spara pengarna nu hihiihhhi.
  kram sis

 2. ja, det verkar som det är utsålt på alla ställen dem ska spela på i sverige. Ah, va tråkigt för er att ni inte får se dem! Dem fick till och med byta lokal i göteborg för att det var sånt tryck. Jag längar så att jag spricker snart!

  Härligt att ni ska til Thailand! Hur länge stannar ni?

 3. Volbeat kommer till sverige i mars igen. stockholm (fryshuset) karlstad och göteborg. Var ute i god tid å boka! Själv kanske jag går igen!

 4. Oj är det bara 5 veckor tills ni blir man och fru i Thailand?
  Åh jag blir så avis, jag vill göra om allt :)
  Kan du inte blogga lite om allt? Vore jätte kul.

  Kram på dig.

Comments are closed.