Fortsättning följer…

Jag har under en tid hållit det hemligt för min käresta att jag hittat en ceremoni nästan hälften så billigt som den första vi fick tag på. Jag har även hållit det hemligt om en fotograf (utan ceremoni) jag haft kontakt med för att få till riktigt fina minnesbilder från vår familjeresa som nygifta.

Först tänkte jag typ bestämma själv för nåt av dem och bara boka utan att berätta, men sen kunde jag inte själv välja, så här om dan berättade jag för honom om det jag hittat.

Han tyckte först att vi skulle ta fotografen, utan ceremoni. Sen konstaterade han att vi hade ju faktiskt köpt oss den där systemkameran för att låta familjen vi åker tillsammans med fota lite fina bilder av oss på stranden med våra finkläder på…men va fan en sån där kamera hade jag ändå köpt en vacker dag så det ångrar jag inte, och det kan ju i och för sig vara roligt med foton tagna av en riktig fotograf. Men hur som haver så gick ju kameran sönder OCH våra objektiv…så vi har kameran inne på lagning (hoppas vi får den tillbaka snart) och måste köpa nytt objektiv. Så pengarna rullar menar han och det kan jag ju faktiskt hålla med om. Det är för övrigt mycket annat kvar att betala men det orkar jag inte ta upp nu.

Så igår mailade jag och berättade för hotellet och den där fotografen att det inte blir av…sorgligt men sant. Tills igår kväll!…då min käresta helt plötsligt säger –duuu, det kanske inte var så smart att du avbokade den där fotografen ändå…hm, tror ni mina hjärnhalvor bytte plats eller så !? Ja, för nu ska han tydligen sälja sin 4-hjuling och då kan man ju kanske få en liten kosing över till resan och hitta på nåt kul för.

Så nu är vi tillbaka på ruta 0 igen,…nä inte riktigt för ceremonin blir inte av i.a.f, men jag har nu mailat fotografen och bett han meddela mig vilka datum han är ledig så får vi se. Fortsättning följer…

One thought on “Fortsättning följer…

  1. hej sis,
    jag har en undran? ska du ha en annan klänning i kapellet och bröllopsklänningen i thailand? har du bestämt det eller ska du ha den 2 ggr då kanske du smutsar ned den hihii.
    kram

Comments are closed.