Midsommarfirande

Stora W och lilla E i Askersund
Grabbarna har fixat och finduken är t.o.m framme.

Potatissalladen med jordgubbar!

Vår midsommar blev riktigt trevlig måste jag säga! Vi fick besök av vänner från Sthlm och syrran kom också. Jag, syrran och barnen åkte till Askersund för att titta på lite midsommarfirande. Barnen ville ju inte dansa runt stången, men det var trevligt ändå. Vi strosade runt där ett tag och tittade på och åt lite glass innan vi åkte hemåt igen. När vi kom hem hade sambon och två andra manliga vänner fixat till jättefint inför middagen vi skulle ha senare, och resten av gänget hade inte kommit än. Så det var en stor lättnad att dukningen och andra detaljer ute på altanen redan var fixat *värmer*.

Sen när alla kommit åt vi sill o färskisar. Vädret var ju typiskt midsommarväder, sol o regn o sol o moln, ja ni vet. Typiskt bara att det skulle regna just som vi satt på grillen…tog lite tid för köttet. Men å så gott det var sen med fläskfilé, tzatziki, vitlöksbröd och hemmagjord potatissallad med jordgubbar…mumma! Kanske låter konstigt med jordgubbar i potatissalladen men det var vansinnigt gott. Lite senare gick vi ner till sjön, några bada, andra inte ;) Sen hem igen och kvällen avslutades med att skämma ut sig i SingStar…haha.