Soliga dagar

Här är Sotis på sin nya favoritplats, vid ”landet” i skuggan. Själv ligger jag och lapar lite sol. Har inte bloggat på ett tag för det har inte känts motiverat, ute skiner liksom solen och det är så varmt och skönt. Men Sotis trivs bäst i skuggan. Sen så har jag grymt ont i armen, vi vaccinerade oss i tisdags förra veckan inför resan, Twinrix. Jag skulle dock få en extra spruta nån sorts kombinaton av difteri/polio/stelkramp, som man fick när man var liten. Ujuj, har jag nått den åldern så jag måste få en påfyllnadsdos av det nu…hrmpf! Sambon behövde ingen för han fick en ny i lumpen…jaja i.a.f så har jag just idag så grymt ont i armen, har känt av det ända sedan jag fick sprutan, som gjorde fasligt ont, men idag är det värre än nånsin. Ringde t.o.m Sjukvårdsupplysningen som sa med terapeutiskt röst att ”jaaa får du feeee-beeeer, så är det bra om du ringer igeeen”, äsch…jag ska expektansa lite :) Vi har blivit med pool som ni kan se på nästa bild. Rymmer 12.000 liter…hm, billiga räkningen vi får hem sen :)

One thought on “Soliga dagar

Comments are closed.