Jobb i värmebölja

Oj, till min stora fasa ser jag att tiden har sprungit förbi mig och det var en hel vecka sedan jag bloggade här sist. Ajsanbajsan! Men jag hoppas att ni förstår eftersom vädret fortfarande har varit så himla fint! Vi har dock inte legat på latsidan,…eller jo jag har nog det…mest (men jag har faktiskt haft grym värk i armen sen den där Boostrix-vaccinationen, no kidding).
Min m2b har skruvat på en altan på baksidan som ni kan se. Det som saknas är en överliggare på långsidan för där ska det växa lite slingriga växter, vad kan det mer vara…hm, äsch m2b håller koll på det där ;) Det jag har gjort mest är solat, badat lite, shoppat lite för Marieberg C har haft lite premiäröppning av nybyggnationen, supernice! Till hösten kommer det att vara en himla massa nya butiker där inne som man kan gotta sig i. Var in i en idag som heter ”Nice”, så många fina saker till hemmet!
Pappsen var över i helgen och när m2b skruvade som bäst och barnen var blöta så åkte jag och han ner till plantskolan, och där bjöd de på lite grillat och hade rea-påsar för 50 kr med ett par stycken perenner i, gr8!
Jag har blivit ansvarig för att fixa till avslutningspresent till fröknarna i år. Tänk att min stora kille ska sluta 2:an! Har idag köpt lite rekvisita och tänkte fixa ihop nånting skojigt, åtminstone hoppas jag att det blir bra. Än så länge består det av en zinklåda och några crostiner och pesto…i say no more.
Edit: Skrev att det kommer en massa nya affärer i Marieberg C till hösten, men det var visst senvåren -09,…buhuu hur ska jag orka vänta :)