Regnet öser ner ner ner,

i stora stora floder. (Musik från Nalle Puh). Men usch vad det regnar, och gräsmattan bara växer. Borde nog klippa den i helgen. Hockey på TV, softar lite och sitter vid datorn samtidigt. Men imorron sitter jag bänkad framför TV:n för då är det Sverige som spelar. Hoppas det blir fint väder i helgen så man kan pyssla lite med trädgården, eller kanske få lite sol på sig.

Känner mig lite scrapsugen faktiskt, men vet inte riktigt vad jag ska scrappa, vilket foto liksom. Fantasin är inte på topp, men det kliar lite lite…Idag fyller en vän 35 år och jag har inte ens lyckats scrappa ett kort till henne *shame on me*. Men jag åker ju till Sthlm snart så jag har ju tid på mig att hitta på nåt.

Apropå Stockholm så ska jag bara åka, SJÄLV, och jag ska bara ta SAABEN. Haha,,..familjen får vara hemma och mysa denna gång. Det är väl lika bra när jag ändå ska på dop och ut med tjejerna för en gångs skull. Så, håll med mig nu ;) Ja, för jag åker inte Skoda pickis. *brum brum*