Twinrix

Så där då var man 2000 spänn fattigare då. Idag var vi iväg för att vaccinera oss, hade bokat en tid via datorn för de har slutat med drop-in. Väl där så hittar dem inte oss i datorn…hmm är jag förvånad eller?! Det är alltid nåt strul så fort jag ska fixa till nåt. Men som tur var så fick vi komma in ändå och få våra sprutor mot hepatit A och B inför Thailandresan. Och det här var bara första omgången, så om en månad är det påfyllnadsdos (och då måste jag även ta difteri/stelkrampssprutan! hrmpf..) Betyder det att jag är så pass gammal nu så mitt skydd från när jag var barn inte räcker längre?…Ja sen är det i.a.f en tredje påfyllnadsdos för att få ett livslångt skydd mot hepatit B, billigt värre :)

Det gick bra för barnen att ta sprutorna, dem sa inte så mycket. Kände mig själv lite nervig och det kan jag ju inte visa, men enligt William så gjorde jag en ”det gjorde ont”-min… hrmpf igen. Efteråt åt vi mat ute på Harrys och barnen fick en varsin jättetööööt nalle. Ja ni ser väl :)