…jag blir så trött…

Alltså jag har inte scrappat på hur länge som helst, så idag tog jag fram rubbet och tänkte att jag kan ju faktiskt göra klart min första BOM. Och det är ingen LO som kommer att sitta först i albumet bara för att det är min första som handlar om mig, särskilt inte eftersom jag gjorde en dunderTABBE på den. Och inte såg jag det heller förrän jag lagt in bilden i datorn (!) Jag blir så tröööött på mig själv.
LO´n är från en varm dag i Vikingabyn Gotland 2006. Vi hade supertrevligt där och provade på en massa roliga lekar, täljde och gjorde kopparringar. Har fantastiska bilder därifrån på barnen som jag måste scrappa sen. Den här bilden är på mig när jag ska använda en p i l b å g e. Ja just det, en pilbååååge och inte en liten pil som ska hamna på en dart-tavla…och så kallar man det absoluuuut inte för PILKASTNIG!! *sliter hår*
Känner för att skriva ner en massa fula ord, samt att riva LO´n i tusen bitar. Men nu har jag ju ändå lagt in bilden i datorn så jag kan lika gärna visa den i hopp om att nånting blev bra :)

7 thoughts on “…jag blir så trött…

 1. Den var jätte fin….men den där lilla tabben fixar ju du till snabbt eller hur….
  En extra bit brunt papper som du dekorerar fint och skriver det riktiga ordet på.
  Man ska inte hålla på för länge…vet av egen erfarenhet…när ögonen går i kors Xo) är det dax att lägga ner…fniss..
  förresten vart har du fått tag på de där svarta ramarna du har runt dina foton….skitsnygga.
  Kram Carina

 2. hm, svarta ramar? nu hänger jag inte med…
  Hur går det för dig med scrapperiet då?

 3. jaha som ligger över fotot? ja ja det är ju en så kallad overlay från Hambly.

 4. Aha…ska hålla utkik efter sånna.
  Det går framåt…fastnar ibland och har svårt att komma vidare. Har fotat lite av det jag gjort får se om jag kan skicka några bilder till dig./Carina

 5. Hej hej!

  Här händer det grejor minsann. :)
  Både bröllop och Thailand! WOAW! Vad kul! :) När blir det??? var i Thailand ska ni? Så roligt. :)

  Kram kram
  M I N D I

 6. Jag tyckte iaf att lo:n var fin som helhet. Stort tack också för ”1000-gåvan”. Har glömt att skriva det *skäms*. Skyller på att det är så mkt hela tiden så jag rusar in och läser bloggar (för läsa vill jag ju…) men hinner inte kommentera. Trevlig helg.

Comments are closed.