.:~Far o flyg~:.

Blev lite smått nervös när jag fick ett mail från Apollo med rubriken ”Ny information om er resa”…(!) Men som tur är var det inte så stor skillnad. Planet ska gå 10 minuter tidigare. Tog den här fina bilden ute idag, ååå vad jag längtar till Thailand. Tragiskt det som hände den 10-åriga flickan i Thailand nyss, som dog av en manet.

Fast nu började vi ju fundera på om vi verkligen skulle gifta oss samma dag som vi åker,…kanske ska boka vigsel dan innan i.a.f…hm.

Vi har ju tänkt och tänkt, fast på sistone har det varit lite stiltje med bröllopstänket men det har varit rätt skönt att slippa tänka på det ett tag. När jag sa till m2b att planet ska gå 10 min tidigare så blev han direkt lite nojjig förstås och föreslog ju då att vi kanske ska gifta oss dan innan istället och slippa stressa. Man vet ju aldrig det kan ju bli ändringar på flygfaktan igen.
En kul grej är att jag mailade Kina om min klänning igår kväll och fick svar redan inatt som var. Dem tror att den borde bli klar i nästa vecka! Jippi tjohooo, och kan maila en bild på den när dem får lite tid över. Shit vad spännande!

One thought on “.:~Far o flyg~:.

Comments are closed.