Inför påsken

Inför påsken kommer en massa snö, och snön har bara orsakat en massa konstiga idéer från barnens sida. För när jag ska fram med vinterstövlarna igen så har dem tydligen blivit för små för storkillen (vilket dem alltså inte har utan han har bara fått för sig det)…ee, och lilltjejens kängor var nytvättade så luddet inuti har väl blivit lite korvigt och det var ju katastrooof!…enligt henne, så det blev livat här hemma kan jag säga. Och helt plötsligt så vill storkillen cykla till skolan! Och så ska man stå på morgonkvisten i all stress och försöka förklara varför det inte är någon bra idé och hit och dit, stora krokodiltårar och allt som hör till, men till slut tar han inte cykeln i.a.f. Jesus!

Fast lite kul är det ju, för barnen, att det kom lite snö till slut som lyckats ligga kvar ett par dagar.

Inför påsken får man även en massa söta teckningar av barnen och även denna söta kyckling med ”gräs i kruka” :) I år funderar jag på att introducera påskharen för barnen,…och typ gömma lite påskägg i trädgården och kanske en liten present också som inte får plats i påskäggen. Jag hittade nämligen två leksaker i garaget som jag sparat, dem hade jag alldeles glömt bort!