Påsken hos oss

Här har vi haft en riktigt kul påskafton! Vi åkte till Lek & Buslandet i Örebro och det var verkligen nåt som barnen gilla! Emma tyckte det var lite läskigt först, alla barnen som redan var där lekte ju och det är riktigt stort därinne så det var glädjerop från alla barnen överallt. Emma spelade lite innebandy med William först, och sen slappnade hon av mer och mer. Fast hon vågade inte krypa in i de inhägnade gångarna själv så jag fick krypa in med henne där ett tag tills hon vågade själv, eller med William. William var ju så ivrig och provade på allt han såg direkt och stortrivdes! Spelade även laser-game med pappa, och Peter (som var på besök hos oss i helgen). Man fick vara där i 3 timmar och det räckte gott och väl :) När vi kom hem fick barnen duscha för de var riktigt svettiga efter Buslandet. Då passade jag på att springa ut i trädgården och gömma mina ledtråds-lappar som jag gjort kvällen innan, gömma lite påskgodis och sen gömma två presenter. På varje lapp stod en bokstav som bildade ett ord och där skulle de sen hitta presenterna. Det tyckte dem var jättekul och sprang runt i trädgården o letade lappar, hitta jätteägget Anton (som var till ALLA från påskharen), och hittade presenterna som bestod av en lego-gubbe och en dansmatta. GLAD PÅSK!