Nu syr dem på klänningen!

Äntligen har jag måttat klart och dem har börjat sy på min klänning i Kina. Men jag måste säga att det var lite bökigt att måtta sig, inte minst runt brösten för det hajade jag inte alls först hur jag skulle göra. Men sen fick jag en annan tydlig beskrivning och förstod lite bättre ;) Känns lite nervöst eftersom jag kan ju faktiskt ha måttat helt galet, men det återstår att se. Om inte annat så har jag ju tid på mig att fixa till det i Sverige om det skulle bli tokigt. Det blir i.a.f en kopia av den här Linea Raffaellis klänning, fast jag har bett dom att ta bort släpet samt göra snörning i ryggen.
Det som är fixat utöver klänningen är näbbkläderna som jag fått från Ellos. Vi har varit och tittat på ringar och det var ju inte det lättaste precis. Men jag har valt ut en som jag fått numret på ifall den inte skulle finnas kvar i skyltfönstret sen. M2b vill göra sin förlovningsring större, han vill inte ha vigselring också.
Och så har vi bokat kapellet i Arlanda för vigseln. Efteråt blir det eventuellt lite buffé eller fika på en av restaurangerna där. För sen går ju planet till Thailand!