0 fantasi

Ett bra tag nu har jag haft 0 fantasi när det gäller scrapping. Det började nog med att jag helt plötsligt bara ägnade tankarna åt bröllop, blommor och klänningar. Skrev inte heller om nåt annat här på bloggen just. Men nu har planeringarna avtagit lite, det är ju trots allt 8 månader kvar. Men suget att scrappa har liksom inte poppat upp än, det enda jag gjort är ett födelsedagskort till pappsen.

Känner mig ju otroligt trött nu för tiden också, helt galet ju för vi går ju mot ljusare tider, flyttat fram klockan och allt. Det kom lökar, det kom snö, och nu kikar lökarna fram lite halvvissna igen. Det måste va den här våren som gör mig helt slut, men konstigt ändå för varför liksom. Nu skriver jag bara rakt av som mina tankar går, så det får bli lite hipp som happ i det här inlägget.
Jag orkar inte ens fota, surfa eller nånting kul nu för tiden.

I och för sig så tömde jag ett fotoalbum för en vecka sen eller nåt,…ja för jag behövde ett tomt. Hur lät det där då? Ja alltså jag hade egentligen redan ett tomt album men det var inte riktigt i samma size som de jag har står framme så alla kan se, så jag flyttade över bilder från ett annat som stod framme, till det här som var lite större och ställde sen den i skåpet. Så nu har jag ju ett tomt, lika stort, fotoalbum till alla högar med kort som jag framkallat.
Det skulle jag ju kunna pyssla med nu t.ex…

mnjaa, fast snart börjar ju det där nya renoverings-programmet ”vad det nu hette”, och efter det ”American Idol” och efter det ”PRISON BREAK”. Jippi tjohooo.
Så ikväll blir det inget pyssel :)

4 thoughts on “0 fantasi

  1. Hm, det är tråkigt att ha noll fantasi och till på köpet noll sug…. jag tror det löser sig ;-)

  2. Tack för ditt kloka inlägg i min blogg. Du har så rätt!

    Hoppas ditt pysselsug återvänder snart. Du skulle ju kunna scrappa om din brist på inspiration, en LO med mycket text om hur allt är just nu.

    Ha det gott!

Comments are closed.