Ett gott skratt

Emma med nya cykeltutan

Finns det nåt härligare än att få sig ett riktigt gott skratt, ett sånt där när man aldrig kan sluta känns det som. Kinderna krampar och tårarna sprutar. Ett sånt hade jag och min lilla Emma igår. Vi hade en skön slappardag bara hon och jag. Pappan och stora killen åkte till badhuset.

Jag låg mestadels i Emmas säng och försökte underhålla henne med spel och rita och allt vad det nu var, jo vi städade lite också. Ja för riktigt hela tiden låg jag ju inte ner, även fast jag tyckte att jag behövde det,..med ryggvärk och träningsvärk. Var ju på bowlingkväll med tjejerna i lördags. Riktigt kul,..men nästan livsfarligt ju :)

Ja i.a.f så gav jag Emma en tablettask och så sa hon när jag tog bort plasten åt henne.

-du får ta en mamma, du får ta två! Eller tre…eller nä så många år du är!
och då brast vi ut i gapskratt båda två. Jag sa:

-jaha är du riktigt säker på att jag får ta så många?
och så kunde vi inte sluta skratta, jag trodde jag skulle börja grina till slut…haha

Det låter kanske inte så kul så här, svårt att skriva ner ett sånt kul tillfälle när vi skrattar tillsammans så man kiknar. Skulle ha haft kameran då…

Jag kan ju säga att det var 20 tabletter i asken…hm, ja det räckte inte alltså :)

Sen var jag ju tvungen att få ut Emma och få lite frisk luft. Gick med henne ut en liten stund och försökte sätta dit en ”tuta” på hennes cykel. Lyckades inte få dit den som den ska sitta, men det fixar ju pappan sen. En riktigt rolig tuta som ekar i hela området ;)

Och slutligen…var ju bara tvungen att prova som ”den långsamma scrapparen” gör i sina inlägg. Att markera vissa ord, förstora och färglägga. Så nu har jag provat…undrar om jag skulle orka vara lika duktig och göra det varje gång. Och vad kallas detta?..typ word-lifta ord-lift haha

One thought on “Ett gott skratt

Comments are closed.