Mammas stora tjej

Glad tjej fyller 6! Det var en mysig dag. Storebror var med och gjorde tårtan. Massa presenter, nymålat rum och ett nytt skrivbord. Rummet är lite rörigt på bilden, och skrivbordet kom inte med heller :) men ni ser ju färgen på väggarna, savann heter den och en fondvägg blev det i oliv (ljusljusgrön). Jag kan knappt förstå att hon redan är 6 år, nyss låg hon ju i min famn med kluven läpp och jag kunde inte amma, vi var på operationer och hennes läpp är så fin nu. Hon var fin innan med såklart och på ett så charmigt sätt. Hon har stått på näsan många gånger och hjärtat hamnar i halsgropen på mig, och just där hon haft spalten gör hon sig illa. Sist var när hon cyklade omkull för ett par månader sen och slog ut mjölkisar, det blev nersövning och dra ut 4 tänder. Men det läker ju så fort och läppen är fortfarande fin. Hon är fin hela hon! En väldigt busig och bestämd tjej förstås, men det är ju jag med ;)
Fly away on that unicornwings