Äntligen betsat!

Alltså vi kommer aldrig bli riktigt klara med köket känns det som. Det hela började med att riva en vägg mellan kök/sovrum, vips ett stort kök och det blev många frågetecken hur vi skulle göra. Vi hade en vision…som vi inte kunde följa fullt på grund av diverse stopptecken, som vattenledningar och sånt trist, me livsnödvändigt förstås ;) Min dröm om en ”ö” mitt i köket fungerade alltså inte i praktiken men det blev ändå öppet och bra. Sen så är det ju alltid såna där andra trista saker som taklister, lite luckor och sånt som tar tid, men när det väl är på plats så är det stooor skillnad!

Men nu till det min rubrik handlar om. Jag vill alltså ha mörka bänkskivor som kontrast till de vita köksluckorna,..men ekonomin sa nåt annat just då så det blev björk (bjurk-urk). Sååå efter typ ett år (?) så är de äntligen betsade! Samt att skivan i ”barhänget” är utbytt för den var för tunn och matchade inte de andra. Kaklet är utbytt för mosaiken ramlade bort lite då och då :) Det tar sig!

Väntar med att ta bilder tills allt är iordningställt igen, för just nu står allt huller om buller.