Bubblande planer

Äntligen har vi bestämt oss för att gifta oss, efter 15 år tillsammans, 10 års förlovning och två härliga ungar! *big smile* Men längre än så har vi inte kommit i planeringen ;) Eller jaaa lite längre kanske, tankarna snurrar ju hej vilt men inget är liksom spikat än…borde nog bestämma ett datum åtminstone innan det är upptaget, i kyrkan eller var vi nu ska hålla till…Nä nu är det kväller och jag ska ta min lilla tidning och krypa till kojs. Natti!

3 thoughts on “Bubblande planer

 1. *LER* Men OH så kul!!! Grattis till tillslagarplanerna hursomhelst då! :-)) Åååååh vad roligt att få fixa med sånt!!
  KRAM! /Jen

 2. Härligt med fler som gör det i ”omvänd ordning”. Här har vi snart 10 år tillsammns 8 år som förlovade och 3 barn bakom oss.

  Köpte oxå min klänning från Kina, såå fin. Synd bara att man bara får ha den 1 gång på sig..

  Kram
  Jenni

 3. Hej!
  Såg att du varit inne på min sida på bröllopstorget. Spelar eg ingen roll vem du frågor på The Racha. Skicka ett mail så skriver de tillbaka. De har jätte koll och gör verkligen allt för att er dag ska bli helt helt underbar och perfekt! Lycka till!

Comments are closed.