A date

Yepp, i helgen har vi en liten ”date” kan man säga, jag och sambon. Med lite ost, kex, vindruvor och vin ska vi bestämma hur vi ska planera allting med vår borgerliga vigsel. Det finns ju så otroligt många olika möjligheter så jag blir alldeles snurrig. Även fast vi har varit tillsammans i 15 år och förlovade i 10, har två barn och känner varandra utan och innan så tyckte vi att det kanske är dags?!… Mest på grund av det praktiska och juridiska, men det är ju ändå en kul händelse i livet och lite vill man ju kosta på.

Ja så vi ska prata igenom allt i helgen och försöka bestämma oss för om det blir i sommar eller i anslutning till Thailandresan i november. Det är lite kul att surfa runt och leta efter klänningar, blommor och allt annat man vill ha…Men visst, jag förstår att vi har en resa att spara till också så vi kan inte lägga hur mycket som helst på vigseln.


En klänning i min smak, fast det finns
ju så mycket fint.

One thought on “A date

Comments are closed.