No more showkidz

Nu har vi pratat med Emma om dansen och hon verkar inte riktigt vara så säker på om hon vill fortsätta. Sen så var man ju tvungen att bestämma sig inom 3 dagar och även betala avgiften innan den 2:a lektionen. Jag har nu ringt och avbokat för det verkar ju inte vara någon idé att fortsätta när hon är alldeles för osäker. Och så kan hon inte vara med nästa lektion heller för då är hon i Sthlm med pappa och storebror. Så då blir det ju ännu tokigare i och med att hon missar en lektion och att man inte vet om vågar dansa lektion nr 3, så då halkar hon ju efter med alla steg de ska öva in. Nä, hon får nog mogna till sig lite och börja nästa termin eller på nåt helt annat kanske.

One thought on “No more showkidz

  1. Åh men så synd på dansen, men det går ju fler tåg! Jag har en sak åt dig i min blogg – enjoy! :-))

    *kram*

Comments are closed.