Nu sätter det igång igen…

Bild lånad av tv4.se
Jag?…soffpotatis?..nää men fåtöljpotatis kanske nu när en del tv-program som jag följer har börjat. T.ex Idol är ju alltid kul att följa. Fast ibland vet man inte riktigt var man ska ta vägen när de sjunger så falskt och så hm, ja otroligt vansinnigt dåligt. Och helt plötsligt kan det komma nån som sjunger en till tårar.
Jag jobbar på ett sjukhus och på vår klinikfest var temat ”Inte en vanlig fredag” och vi showade med lite tv-program som t.ex Idol. Jag fick vara Kishti och hade köpt peruk och såna där pluppar i pannan. Vi hade filmat innan några som fick köra ”auditions” typ och sen hade vi tagit ut finalisterna som fick gå upp på scen..jaa som vi ”sågade” och hyllade lite också förstås :) Det blev en jättekul fest och jag tycker det är kul att spexa till det lite.

Bild lånad av kanal5.se

Jag följer just nu även ”So u think u can dance” där man får se ett par helt otroliga dansare…ååå jag skulle ha fortsatt dansa när jag var yngre :)

Sen kommer jag även att följa Desperate Housewifes och Prison Break, när det sätter igång. Så jag lär nog bänka mig i fåtöljen framför tv:n i höst.