Fotbollsfru

nej, vänta det där stämmer ju inte. Guud vad svårt det är att komma på en rubrik. Fast fotbollsmamma är jag ju. Sonen hade träning igår och idag har han och ett par kompisar övat lite på vår nyklippta gräsmatta! Ni kan ju bara gissa hur dem såg ut sen ;) Imorron är det sista fotbollsmatchen inför den här säsongen. Ganska kul att titta på dem små när de springer för livet efter bollen, och gärna alla i samma klunga. Det blir inte så himla många mål för dem men det är kul ändå att de har något de tycker om att göra. Själv sitter jag ju bredvid och hejar förstås och kommer med glada tillrop. Dottern sparkar boll vid sidan om och ska kanske börja träna själv på söndag. Vi får se hur det går, det började egentligen förra söndan men då ville hon inte. Alltså vi var däär, meeen ja hon ville inte riktigt.

Tog en kul bild på W och ni kan säkert se att det är taget efter fotbollsspexandet på nyklippta gräsmattan. Fast min fina ”mask” skymmer allt det gröna på knäna lite. Fortfarande inspirerad av att använda ovanliga vinklar, och lekt lite med bilden i psp förstås :) Nej nu måste jag nog tvätta lite ”gröna” kläder…