Fotbollsmatch och hagel

Vila behövs ibland

Wow, det gick riktigt bra för grabbarna att spela idag. Dem vann en match och i övrigt kämpade dem på jättebra! Hela förmiddan var vi där och hejade på dem och man såg verkligen hur kul dem hade, och första matchen gick ju otroligt bra för dem med 8-0 i vinst :)
Meterologerna hade utlovat regn och mycket riktigt så blev det så, fast när alla matcherna var slut så det var ju perfekt. När vi kom hem blev det oväder med blixt och dunder och såå stora hagelkulor, my god! vad det smattrade på altantaket! Det blev t.o.m hål på ett ställe!


Hagel stora som spelkulor

One thought on “Fotbollsmatch och hagel

 1. Hej hej!

  Allt väl med er?
  Ja ni fick nog samma väder som vi hade i dag…. det svängde rejält från sol till blixtrar och åska och massor utav regn. :(

  Vad mysigt för pojkarna med fotbollen. Lilla tjejen ville börja spela men vi får väl vänta till våren då det drar igång igen…

  Stor kram
  M I N D I

Comments are closed.