Toppenväder och stenålderskamera

Vilket toppenväder vi fick idag, äntligen liksom! Nu är det vår sista semestervecka och nu måste det bara bli fint hela veckan. Jag kan bli ganska grinig av dåligt väder. Idag åkte vi till Varamonbadet i Motala, härligt härligt!

Tog med mig två kameror, kändes superfånigt men för några dagar sedan ville inte digitalkameran läsa av kortet. Så jag tog fram min gamla älskade systemkamera med två tillhörande objektiv, och lyckades t.o.m hitta en filmrulle! Här ska fotas! Skitskoj att zooma in från långt håll och när man tar själva bilden så är det inte bara ett litet *blipp* utan mer som *katchukt*…eh typ. Vår granne hjälpte mig att få ordning på kortet till digitalkameran igen så nu fungerar den ju, men jag måste ju ta slut på rullen jag har i den andra. Så jag tog med den till stranden. När barnen var vid strandkanten så tog jag fram det stora objektivet och när den är helt ut-zoomad, eller vad det kallas för, så e den ju bautastor! Så smygande började jag minnas hur pinsam den där kameran är att ha med sig. Men bilderna blir ju bra, fast det blir det digitalt med, så jag blir lite splittrad.

Snart e rullen slut ändå och det ska bli kul att framkalla den. Kanske något jag kan scrappa utav dem. Ligger efter med framkallningen av de digitala, typ ett år eller så…

Saker jag önskar mig:

 • Laptop med trådlöst internet (sitter just nu i sängen med tangentbordet på en kudde, vår skärm e rätt stor men finns det stavfel hår och hvar så net ni…
 • En ny kamera, digital? ja jag tror det
 • En ny videokamera för vår stora som också kommer från stenåldern vågar jag knappt ta fram längre
 • Mera scrap-saker (fast jag har 2 paket som e på väg,…hysch! säg inget)

Jag och William den store, fotograf: Emma 5 år.

One thought on “Toppenväder och stenålderskamera

 1. Jag sålde faktiskt min gamla älskade systemkamera+objektiv på TRADERA för ca två veckor sedan.
  Jag använder den ju aldrig längre…

  Vad mysigt att ni var till MOTALA. :)

  Ha det gott!

Comments are closed.