Scrappa tillsammans

En vän till mig från Ekerö kom över här om dan och övernattade. Vi satt uppe till kl 2 på natten och scrappade. Att scrappa tillsammans har ju många fördelar. Man får många tips av varandras LO´s och man kan låna av varandra t.ex stämplar eller andra dekorationer. Det är alltid trevligt med lite sällskap, och man kan komma ikapp med tjejsnack över ett glas vin.

Men eftersom jag är rätt så ny och min vän mer erfaren, så får jag lite prestationsångest när hon har scrappat typ 4 LO´s och jag har endast avslutat ett par av mina jag för länge sen påbörjat. Men om jag känner att jag inte har rätt pysselgrej att sätta dit så får den vänta tills jag beställt hem det. Som t.ex nu fick jag klar min allra första LO, men jag känner mig ändå inte riktigt nöjd på nåt sätt. Det är något med den som stör mig, men ändå inte..svårt läge.

Sen så är det ingen idé att rådfråga min sambo har jag märkt. Han tycker allting är jättefult och visar mig hur han skulle ha gjort och tar bort nästan alla dekorationer så det bara blir papper och foto kvar ungefär…what!?

Visst jag gillar stilrent också men tycker även att LO´s som har allt men ändå framhäver bilden är vackert.

Gjorde igår kväll en LO och kände mig rätt så nöjd, en som är lite mer stilren :)

Vad sambon tyckte..?..för mycket krafs säger han, ta bort det här och det här…bla bla.. Men det är ju en smaksak såklart.

One thought on “Scrappa tillsammans

  1. hej Lisa. Vet du jag tycker att du varken ska bry dig om vad din sambo tycker eller inte tycker. Be inte honom om några råd eller känn prestationsångest. Du scrappar ju för att DU tycker att det är kul och nybörjare har vi ju varit allesammans. Se scrapmöten som rena inspirations möten. Jag har varit på en med en kompis och jag bara scrappade och scrappade och hon satt bredvid och kollade och gjorde anteckningar. Nästa gång är det säkert tvärtom!

Comments are closed.