Mitt i semestern

Tittar ut över mitt s.k land. Jag har semester, sippar på en Malibu-rom med cola. Gott. Drömmer mig tillbaks till tiden på Barbados 1998. Tittar på mitt land igen. Hallonbusken slokar av alla bär som ska mogna. Gott. Vad många hallon vi får i år, borde bygga ett stöd åt den. Bredvid står bönorna som slingrat sig in i hallonbusken för att få stöd. Jordgubbarna har vi ätit upp. I närheten har jag rabarber, gräslök och lite blad från morötter sticker upp mitt i allt ogräs. Känner mig lite trött…borde rensa. Orkar inte. Sippar lite av Malibun. Min tomatplanta ser törstig ut men kannan jag vattnar med har fått en bukett med blåklint i sig. Borde hämta en annan kanna. Nyss var solen här, ja faktiskt hela förmiddan. Nu är det helmulet och jag hör några vattendroppar mot altantaket. Jag i vilostolen, bredvid mig massor med blöta badkläder och handdukar. Jag borde… äsch..semester!

(Vår kamera har fått fnatt så jag tar en bild tagen för en vecka sedan ungefär).


2 thoughts on “Mitt i semestern

  1. Nä men är det DU???? Vad roligt! Hur hittade du mig? :)
    SKOJ!!!

    Hur lever livet med er??? Bor ni kvar? trivs ni? Jobbar du/ni? Med vad? Hur mår barnen? Tusen frågor….

    Så skoj att höra av dig… jag har saknat dig också men hade varken adress eller hemsideadress till dig ju.

    Kraaaaaaaam

  2. hej, du får gärna länka till mig! Jag kommer tillbaka när jag är hemma från fjällen!

Comments are closed.