Ny hobby!

Ja, ny hobby och ny blogg-sida. Innan har jag bloggat på Multiply, och gör det också fortfarande. Den här sidan kommer väl handla mer om scrappandet och lite om mig själv och mitt liv som mamma till två busar.

Scrapbooking är min nya hobby. Har under en längre tid tänkt börja med ett album till min dotter som ska handla om hennes operationer. Hon föddes med LKG-spalt och har opererats två gånger. Eventuellt har hon en framtida operation till i käken. Jag har samlat lite material och försöker finna tiden att få sitta och skapa lite. Eller ja…skapa och skapa, fantasin flödar ju inte direkt men jag kommer väl in i det så småningom,…hoppas jag.
Vi har haft 3 v semester av 4 och hunnit med att se lite av Danmark och Tyskland, och vi har varit till Ullared samt Höga Kusten. Shoppat?…oooja med stort S. Gekås i Ullared är ju bara för kul att gå och plocka ett och annat i vagnen, fast nästa gång borde jag nog ha miniräknare med mig ;)

Lägger in en bild på mig här. Vet inte riktigt hur jag ska få in den i profilen, men jag kommer väl på det snart.

Ett par LO´s har jag gjort fast dem känns inte riktigt klara. Behöver mer material och det finns ju så mycket kul att köpa! Har precis beställt på Scrapit

, vilken bra sida. Längtar efter paketet!