Kinamat och hallon

När vi alla kom hem från jobb, dagis och fritis idag så hade ingen lust att stå vid spisen och laga mat. Särskilt inte när solen skiner så härligt för en gångs skulle utanför. Danne for iväg för att köpa kinamat, smaskens! Under tiden plockade barnen lite hallon från vår trädgård, mmm! Till efterrätt blev det glass med hallon och lite friterad banan. Nu efter maten klipper Danne gräs med barnens hjälp :)

Imorgon ska jag försöka skicka in den där filmrullen, har hittat en sida på nätet som det bara tar 1 – 3 dagar tills bilderna är klara. Strosade runt lite i vår trädgård…eller trädgård förresten, liknar mest en fotbollsplan med lite blomsters utmed sidorna. De jättelika träden vi hade fällde vi, fast det ena ville jag ha kvar men den verkar inte ha klarat av kapningen. Istället har jag planterat klätterhortensia som ska få breda ut sig runt ”spök”trädet. Tog en fin bild på mina röda solhattar.

One thought on “Kinamat och hallon

  1. Vad kul att du hittade min blogg! Jo, det är mina egna album jag har på bilden. Lite albumsfanatiker tror jag :-) Vilka fantastiska foton du tar! Nu ska jag kolla in din blogg lite närmare :-) Ja, visst får du länka till mig, då blir jag jätteglad!

Comments are closed.