Inspirerad och scrapliftat

Hmm, kallas det så när man går efter någons skiss? Scraplift alltså?…jaja ikväll satt jag och surfade för att få lite inspiration av andra scrappare där ute. Hittade till Emilias pysselblogg och sen vidare till hennes skisser. Kände mig redan lite scrapsugen eftersom jag fick ett paket igår med massa godsaker i. Bestämde mig för att prova skiss 22. Emma är 2 månader på bilderna och vi busade lite med hennes snuttefilt. Doodlingen säger: ”att se dig skratta värmer mammas (heart), och ditt leende är alldeles speciellt”. Svårt att komma på något bra att skriva tycker jag, samt att doodla är lite darrigt. Blir skitsne om det blir fel :) Papperena är från American crafts ala Carte, transparent Paisley elegance. Prima. Basic-Grey wholy cow rubons.

One thought on “Inspirerad och scrapliftat

  1. Vad kul att du ville använda en av mina skisser och vad snyggt resultatet blev! Vad fint du skriver! Får jag länka till din layout som inspiration från skissen? Apropå din fråga så har du nu använt en skiss. Scraplift är när man tittar på någon annans färdiga layout och inspireras av den till sin egen, det kan t.ex. vara att man inspireras av färgerna eller upplägget eller vad som helst egentligen :-) Trevlig helg!!

Comments are closed.