Paket från Scrapit!

Som jag har längtat! Och idag kom det äntligen…paketet jag beställt från Scrapit! Jag tror att Lisa som jag länkat till tipsade om den sidan. Tack! Och nöjd är jag såklart, många coola grejer att skapa med.
Fast en del av det jag beställt vet jag inte riktigt hur jag ska använda. Som t.ex miniboken från urban lily tar det nog ett tag innan jag kommer på hur jag ska få till. Samt om ni tittar på bilden så ser ni ett beigefärgat papper med journaling bits från Hambly på. Jättefina!..men hur gör jag..ska jag klippa bara hur som helst runt om, eller ska man använda nån typ av skalpell så det blir exakt runt de fina linjerna? Trodde de fungerade som rubons eller nåt först.

Tacksam för råd och hjälp här.

De rubons som jag beställt är ju superläckra, kan inte vänta tills jag har tid över och får använda dem. Primablommor går ju alltid åt och de stora runda bradsen från Queen & Co. Akrylfärgen hade jag tänkt använda t.ex att måla swirls i cardstock med. Har provat det en gång och det blev riktigt fint.