Sparvöga & närbilder

Här är min senaste LO. Titeln är sparvöga för Emma tittar så sött med ena ögat på närbilden. Sen är hon med moster på den andra. Papper Basic Grey Blush och i samma serie har jag fibertråd högst upp på LO´n med en kolibri och fjäril hängandes i. Rubons och Prima. Känner mig rätt nöjd faktiskt :)

I helgen fick vi besök av nära vänner och de hade med sig en underbar bukett med vilda solrosor. Emma tog en jättefin närbild som jag visar här. Visar även en annan närbild jag själv tog på vår kisse SoTiS. Är mycket nöjd med den. Jag har även skickat in en filmrulle som jag ivrigt väntar på. Kanske något att scrappa sen…


One thought on “Sparvöga & närbilder

  1. Hej Majamyra!
    Och tack för din kommentar! Självklart måste jag ju kika in hos dig;) Vilket söt layout du gjort! Layouter med såna där små gosingar är så underbara. BG:s Blush-serie tycker jag dessutom passar ganska bra till dylika. Det blir så mysigt på nåt sätt.

    Ha det bra!
    H. Camilla (Nicolie;)

Comments are closed.