Hiss och diss

På Gekås finns nu en klädkollektion av Pernilla Wahlgrens design. Jag har spanat in dessa två plagg som jag skulle vilja prova nästa gång jag åker dit.

Klänning är inte riktigt jag, men det kan vara skönt att dra på sig en varm sommardag. Så denna leopardmönstrade singoallaklänning skulle kunna vara något. Och cargojacka gillas! Men vi får nog vänta lite till innan vi ger oss iväg dit och trängs med en massa människor i dessa tider. Vi får väl se om denna kollektion finns kvar när jag väl kommer dit.

Agnes Cecilia-sneakers har jag spanat på ett tag. Det är bra att ha många sneakers, kanske blir det ett köp vi får se. Men något som jag köpt nyligen är denna scarf med katter på. Söt va? Fanns även leoprint.

Varningstriangel

När vi ändå är inne på lite olika modesidor så måste jag vifta med en liten varningstriangel. Det gäller en shoppingsida som heter JustFab. Det började med ett jättebra erbjudande att bli VIP-kund. På något vis så ville jag absolut prova på två fina plagg för ett jättebra pris, vem vill inte det. Och då behövde du bli VIP. Så jag blev det, fick kläderna som var både yay och nej.

Sedan tänkte jag inte mer på det, och plötsligt så drogs det 399 kr från kontot (som man var tvungen att knappa in för att vara VIP-medlem). För denna summa kunde du förstås handla på deras sida, så jag tänkte att jag passar väl på igen när de ändå hade stor rea. Det fula med det var att det inte gick att köpa för reapriset för den summan. För mina egna pengar! Jag väljer väl själv när jag ska använda dem och till vilket pris.

Men det fick bli så för jag orkade inte ringa och be dem sätta tillbaka mina pengar. Det jag sedan läste i det finstilta var att om pengar inte ska dras, så behöver man pausa månaden. Jag går och och ska pausa men hittar inte vart man gör det. Jag kontaktade dem, och svaret är att ”knappen” för att pausa månaden blir synlig mellan den 1 – 5 varje månad. Så det gäller att komma ihåg det annars dras summan igen för dig.

Ja, ni hör ju hur rörigt det är, och jag har inte avslutat kontot där än för man måste tydligen ringa för att avsluta medlemsskapet. Men jag tar väl det någon dag när jag har ork. Jag må vara korkad som inte tog reda på hur allt fungerade innan, men har märkt att jag är inte ensam när man googlar om det. Av de inköp jag gjort hos JustFab, så är jag nog nöjd med en av dessa och det är nog skorna. Köpte ett par joggingbyxor i camostil. Men det var inte vad som utlovades. Joggingbyxa för mig är ”mjukisar” men detta tyg var hårt (även efter tvätt). Och för det priset jag köpte dem för var det absolut inte värt.

One thought on “Hiss och diss

Comments are closed.