Hemmagjord glass – avokado raw paleo vegan

Hemmagjord glass. Hej lördag! Gud så härligt med helg, hoppas solen kikar fram snart. Vi har fått iväg lite grovsopor och nu går familjen igenom gamla leksaker som bara ligger och tar plats i garderoben. Kanske kan gynna något annat litet barn snart, vem vet.

Jag tänkte visa er hur avokadoglassen blev. Den stod i frysen länge innan jag tog fram den och den blev otroligt nedfryst, typ stenhård helt enkelt. Lät den stå framme men det tog sådan tid så jag slängde in den i micron lite. Blev inte bra. Don´t do it. Sen tycker jag den blev lite isig, men jag vet inte om det berodde på att jag glömde citronen eller något annat. Kanske ni vet?

Till slut fick jag ner den i en våffelstrut, men inte så snygga kulor direkt då den hade tinat för mycket i micron och det gick inte att forma den. Hackade lite pistagenötter och 70% choklad och flingade över och en skvätt honung.

Jag tyckte om den. Det är gott med hemmagjord glass. Men det gäller att gilla avokado för resten av familjen gillade den inte. Jag kommer göra om den igen, med citron i.

Hemmagjord glass – avokadoglass – hur gör man

Att göra glass för grunden är så mycket bättre än köpeglass. Ni måste prova! I ett tidigare inlägg skrev jag receptet på avokadoglassen, även en videolänk finns där.

Fotona blev lite suddiga, jag kan inte hålla kameran stilla.

hemmagjord glass

DIY – Avokadoglass

hemmagjord glass

Hemmagjord glass i strut

2 thoughts on “Hemmagjord glass – avokado raw paleo vegan

Comments are closed.