Romantiskt och tufft

Romantiskt men ändå lite tufft, kanske lite mocca också, 70-talsinspirerat. Jag minns att jag haft en hel del mocca både i skor och kläder. Vem vet, kanske jag faller för det igen av något slag. Det verkar ju onekligen vara på gång igen har jag sett.

Jag letade efter jeansshorts för det är något jag saknar, och fann dessa lite skönt slitna från Vila. Även en beige blus från Vila. Den kan ju vara skön en varm sommardag mot solbrun hud. Kanske en hatt också så blir det komplett?

Är inte skorna tuffa? Lite romantiskt samtidigt. Mustang är märket. Även dessa sneakers är Mustang. Jag vet inte vad det är, men jag föll nog för spetsen både på skorna och blusen.

Gillar ni spetsdetaljer? Och har ni något i mocca?

Vila

Vila och Mustang-skor

Mustang

Sponsrat inlägg

One thought on “Romantiskt och tufft

Comments are closed.