Sluta snusa med hjälp av tobaksfritt snus

Är du en person som snusar? Alla vet vi att snus inte är hälsosamt. Det bästa är ju helt klart att sluta snusa helt. Åtminstone tobakssnus. Vill du sluta snusa men behöver lite hjälp på vägen? Då kan du börja minska mängden av snuset varje dag. Så gjorde jag när jag slutade röka för en massa år sedan. Först trappade jag ner antalet cigaretter per dag. Till sist slutade jag helt och hållet och kastade det jag hade kvar. Det gäller att bestämma sig.

Men man kan behöva mer hjälp med att sluta snusa. Testa då med nikotinfritt snus. Eftersom tobak verkar vara delar av det farligaste ämnet i snuset så kan man övergå till tobaksfritt snus. Det finns snus online som inte innehåller någon tobak. Och en hel del att välja på i olika typer av förpackningar och smaker från exempelvis Helwit, Loop & XQS. Dessa verkade vara dom mest populära märkena av tobaksfritt snus när jag sökte igenom ett gäng hemsidor. Är det här ett bra alternativ till snus med tobak? Har ni försökt sluta någon gång eller bli av med ett beroende? Det är som sagt ett ganska intressant ämne då det berör så många snusare i Sverige.

Men det bästa av allt vänner. Börja inte snusa. Inte röka heller för den delen. Jag ångrar bittert att jag började röka. Först och främst för att det är skadligt, men dessutom förstörde jag mina tänder. Jag hade tandställning på den tiden. Ni förstår nog hur det såg ut när jag blev av med tandställningen.

Ta hand om er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.