Trendiga solglasögon

Trendiga solglasögon. I helgen åkte vi till Stockholm och hälsade på syrran med familj. Så himla kul att ses igen! Vi åt ute på restaurang, tog långa promenader och självklart stannade vi till i Kungsträdgården! Körsbärsträden var i full gång att slå ut. Mycket knoppar och lite utslagna körsbärsblommor här och där. Det var så varmt den helgen, cirka 20 grader, och mycket folk ute såklart. Längs med trapporna satt det vårglada människor, sommarklädda med solglasögonen på!

I slutet av april 2019, på Körsbärsblommans dag, var vi i Kungsträdgården. Då var det perfekt fotoväder enligt mig och det var körsbärsträd i full blom. Så vackert och det blev fantastiska foton!

Trendiga solglasögon för olika ändamål

Jag byter solglasögon varje år. Eller så köper jag på mig fler. Vissa har jag använt slut på eller bara bytt ut. Andra kan jag inte göra mig av med så länge dem är hela. Det är inte helt fel att ha flera par om man som jag, lätt tappar bort dem. Just nu saknar jag ett par favoriter jag hade förra året. Ett par helrunda glas som jag gillade jättemycket. Eventuellt att dem kommit bort i Italien på vår campingresa, eller så ligger solglasögonen kvar i vår campervan någonstans. Tur då att jag har två par till att använda.

Trendiga solglasögon är ett måste nu så här års. Eller bara dem passar dig och du gillar dem förstås. För dem som gillar att följa trenden 2023, kolla in dessa solglasögon! På den sidan kan du även prova online. Hur bra? Ett stort plus är att man kan beställa solglasögon på recept. Då lägger du bara till ”solskydd” i din beställning. Dessa föll jag för från Prada, gillar att bågarna liksom går ut från mitten av ögat om ni förstår vad jag menar. Men det är ju inte helt lätt att välja, så många som är snygga tycker jag, trendiga eller ej. Vilka solglasögon är era favoriter?

Kungsträdgården
Kungsträdgården
trendiga solglasögon
Trendiga solglasögon – syrrans favoriter
Körsbärsblommor
Det blomstrar i Kungsan!
Körsbärsblom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.