Sista kvällen i Split

Sista natten, en lägenhet i Split med fantastisk havsutsikt över havet från takterassen och balkongen. Den låg bara med en 15 minuters promenad från Gamla stan, och stranden Znjan. Den stranden hängde vi på i början av vår resa, solade och badade, underbart! Vi anlände cirka kl 16 på eftermiddagen efter att ha bilat från Makarska och stannat och badat i både Brela och Pisak. Vilka fantastiska stränder.

Sista kvällen med gänget

Vår sista dag/kväll hann vi inte mer än att göra oss iordning för sista kvällen i detta underbara land! Vi tog ett glas vin/öl på takterassen och njöt av utsikten en sista gång. De varma vindarna. Och Split bjöd på en fantastisk solnedgång över Adriatiska havet. På kvällen gick vi till Restoran Kadena och fick äta smarrig mat och dricka gott rödvin till det.

Sista kvällen i Split
Sista kvällen i Split
Solnedgång över Split
Solnedgång

Jag ville inte att vår resa skulle ta slut. Vi har fått uppleva så mycket fint i Kroatien, och jag vill verkligen åka tillbaka dit. Trots ett resschema med sju platser, och lite till, som vi fick uppleva, så ångrar jag inte en dag! Väldigt glad är jag också över att vi äntligen, trots covid-19-tider, fick till den här resan tillsammans med syster och svåger. Vi klarade oss också bra från covid-19, använde munskydd där man behövde som på flygplatsen, i en galleria/butiker samt när vi åkte Uber-taxi en gång.

Det är ganska otroligt att jag inte fått till det här inlägget förrän ett år senare. Ja, vi var ju faktiskt där september 2020, nästan precis för ett år sedan. Jag kan inte förstå att det redan gått ett år, känns som igår. Men vi har en resa till på gång faktiskt. Yes, i april 2022 åker vi förhoppningsvis iväg igen. Fast denna gång till Egypten.

Läs mer om vår Kroatien-resa här.

Kroatien-resa
Minnen