Jämförelser

Jämförelser är kul! Jag har suttit och gått igenom lite gamla bilder. Både för att rensa lite men även för att det är kul att jämföra. Jämföra hur vårt hus såg ut när vi flyttade in 2005, med idag 16 år senare. Det har verkligen hänt en hel del! Många gånger om, och många olika varianter på renovering minst sagt. Både inomhus och utomhus. Det är svårt att hitta bra jämförelsebilder att visa upp. Jag har ju mängder med bilder. Så det är nästan enklare för mig att hänvisa till kategorin renovering.

Tänk att vi tog beslutet att måla vårt hus i bruntegel i vitt istället! Det ångrar vi aldrig, och blev ett otroligt lyft och ett väldigt fräscht första intryck ifall vi en dag skulle sälja. Andra stora renoveringar har ju varit altanbygge, bytt tak och kamin, garaget blev ett extrarum och således blev garageporten ett stort fönster. Vi har ju även vårt spabad och friggebod. Ja, listan är lång.

Vi har haft hem mäklare två gånger om jag minns rätt genom åren som har fått värdera huset. Det är intressant att se om våra förbättringar kan vara lyckade. Vilket så verkar vara. Nu ska man ju inte bara renovera för att sälja, utan för att trivas i huset också såklart.

Men skulle vi som sagt vilja sälja i framtiden så är det nog bra att sätta sig in i ett och annat. Göra jämförelser bland mäklararvode Stockholm exempelvis. Jag kan tänka mig att det skiljer sig åt och är viktigt. Och allt sånt där är rena grekiskan för mig så det är tur att det finns hjälp att få.

jämförelser
Bild i repris – älskade ungar hjälper till