Studentmottagning 2021

Studentmottagning för dottern! Dags att uppdatera lite mer om den dagen. Den 11 juni 2021 tog hon studenten, lillstrumpan. Vilken bra dag hon fick. Vilken glädje och känsla att äntligen få springa ut i vuxenlivet. Efter lite firande på skolgården åkte vi hemåt. Självklart hade vi dekorerat framsidan av vårt hus med ballonger och banderoll. Det fick bli även konfettibomb hemma på framsidan. Syrran hade en som var av biologiskt nedbrytbart material. Men vi hade även en annan kvar, och den var inte nedbrytbar kan jag säga. Men däremot så var den som långa silversnören så den var enklare att städa upp. Till skillnad från den vi råkade använda på skolgården, trots att man inte fick…förlåt!

student 2021
Student 2021 – konfettibomb smått som stort

Studentmottagning med presentöppning

Väl hemma var vi alla sugna på något att äta och skåla med! Så fram med allt och hurra lite grann! Jag hade gjort en smarrig smörgåstårta med vanlig fyllning av leverpastej, skinka och så vidare. Dekorerade med lite ärtskott på kanterna och sedan mozarellabollar, pecorino hårdost, salami, basilika, coctailtomater, vindruvor.

Det fanns även färskpotatissallad med egenodlade rädisor i, sockerärt m.m och rostbiff till det. Charkbrickan var full med gottigheter som ni ser på bilden nedan. Jag gjorde också enkla aptitretare med studentmössor på! Riktigt goda faktiskt. Fick inte till någon bra bild på enbart dem, men de ligger ovanpå charkbrickan.

Det blev såklart presentöppning också, en massa fotograferande och slutligen ville vi spela kubb som tyvärr var spårlöst borta. Lustigt nog hittade vi det lite senare, men då hade dottern åkt hem med pojkvännen till sitt egna hus för att hålla studentfest!

studentmottagning
Smörgåstårta, charkbricka, färskpotatissallad, rostbiff m.m
studenttårta
Tårta och bubbel
studentmottagning
En stor dag
studentmottagning
Lillstrumpa <3
fira
Tårta och presenter
Det bästa vi har! <3
Skål