Örebro blomstrar

Örebro city, wow vilken helg det blev. Mannen överraskade mig med en heldag i Örebro City med både lunch och middag ute. Men vi hade ju faktiskt anledning att fira något, så det blev ju även lite bubbel, öl och Aperol spritz i solen. Mannen går i mina spår och byter jobb efter massor med år inom samma företag. Vilket lyft det kommer bli för honom minst sagt. Så glad för hans skull! Det här behöver han!

Wadköping i gamla Örebro

Det var ju äntligen sommarvärme som svepte in över landet i helgen. Bilderna är från en annan tidigare helg när blomningen precis börjat. Men jag tog ju inte med mig systemkameran den här helgen, så därför får ni se dessa istället. Men vill ni kika på ett somrigt grönt Örebro runt slottet och Wadköping, så kolla in mitt instagramkonto. Riktigt mysigt att gå runt i city, runt slottet och lyssna på vattnet som forsar. Det var mycket folk ute, särskilt på uteserveringarna och den nya takbaren på ”Stora Örebro”. Där åt vi lunchen, jag valde en ceasarsallad med friterad kyckling, riktigt god! Vi strosade till stadsparken, åt mjukglass, kikade in i Wadköping. Jag vek in på ”The House of Taste”, hittade lite grissini och pesto.

På Texas Longhorn åt vi middagen och delade vi på en köttallrik med tre olika sorters kött, friterad halloumi, majs och dips. Grymt gott och blev riktigt mätta! En riktigt mysig, lyckad dag och dottern var snäll och gav oss skjuts. Som dessutom köpt en sån fin bukett med rosor till mig i morsdagspresent. Sen blev det spabad i kvällssolen.

Men som sagt foton från kvällen finns på Instagram ”majamyralindmark”.

Örebroslottet
Örebroslottet
Örebro
Magnolian knoppar
magnolia
Vacker magnolia
Vårkänsla i Örebro