Vi börjar riva

Vi börjar riva och nu är det äntligen dags att renovera vår hall. Ni vet det där lilla projektet som förmodligen kommer blir lite större. Vi börjar riva bort de gamla garderoberna i hallen som går från golv till tak. Jag har även tömt den långa skänken på allt innehåll. Skänken ligger nu på återvinningscentralen. Bara det är ju skönt, för nu känns det att vi är igång.

Jag har en detalj i huvudet som jag bara måste få in någonstans i detta projekt. Det är en industrivägg! Att köpa en ny sådan kan kosta massvis med tusenlappar och det är inte aktuellt. Så jag har googlat och hittat folk som bygger sina egna industriväggar, en del med glasrutor, andra med plexiglas eller inget glas alls.

En industrivägg är en väldigt cool detalj i inredningen, det tycker i alla fall jag. Frågan är nu bara var det skulle passa bäst. Ska vi ha i nära anslutning till kök eller till vardagsrummet. Ska vi ha en hel vägg, eller en halv? Just nu är jag lite het på gröten och skulle vilja ha det lite överallt! En annan idé är ju en industrivägg som blir en sliding door! Det kliar i fingrarna! Jag vill börja direkt!

Jag är ju lite kär i Harlequin-mönstrat golv till hallen. Antingen i hela hallen, eller bara en sektion kanske kan bli bra! Vi har också tankarna på en vägg med kalklitir så det blir lite betongkänsla. Sedan vill vi ha tapeter och någon riktigt mysig design. Vi får se, mycket planera blir det nu framöver.

vi börjar riva
Industriglas
Inspiration från Pinterest
vi börjar riva
Harlequingolv – i hela hallen eller enbart en sektion