Gekås Ullared igen

Gekås Ullared. För tredje gången i år hamnade vi i Ullared. Vi hade för länge sedan bestämt att åka dit igen innan jul. Och så fick det bli förra helgen, då maken överraskade med bokat hotell i Falkenberg!

Vi var ute efter julklappar. Men ni vet ju hur det kan bli. Det blir ju alltid lite annat smått eller stort. Denna gång var vi överens om att kolla in inredning först istället för sist. Vi var ute efter en ny taklampa. Förra gången vi var i shoppingmeckat och kollade in taklampor kunde vi inte riktigt bestämma oss, samt att vi var så trötta och hade en full shoppingvagn. Nu var det mycket enklare att välja och det fick bli den som ni ser enligt bild. Riktigt nice med en ny lampa då vi haft en svart smideskrona från Ikea i väldigt många år.

Men eftersom den tog upp bra med plats i vagnen, plus lite annat som ramar, krukor och växter så fick det bli kassorna nästa. Vi gick in en gång till och tog resten, vilket jag tycker är skönare. Det är inte kul att stå med en överfull vagn och stoppa upp en hel kö. Taklampan kostade cirka 600 kr, och här om dan såg jag en likadan lampa på Eko:- för 900 kr. Växterna och krukorna var billiga också tycker jag. I övrigt var det en hel del lakan, handdukar och annat som åkte ner i vagnen. Juklappar också.

gekås ullared
Fyndade denna coola taklampa på Gekås
lejonkruka
Lejonkruka och växt (vet ej namnet) från Gekås Ullared
aralia
Även denna kruka och växten Aralia.