Svanar kommer med våren

Äntligen fredag! Här är jag. Ytterligare en vecka har gått och vi börjar sakteliga känna av vårtecknen. Förra helgen var syrran här och vi åkte till svanarnas rastplats ett par mil härifrån. Tyvärr fanns det inte en enda svan där just då, inte så långt vi kunde se i alla fall. Men de räknas varje dag, och är nu uppe i ca 500 svanar. Det blir troligen tusentals svanar om ett par veckor.

Jag tänkte eventuellt åka dit i morgon efter mitt extra jobbpass, för då är jag ändå halvvägs där. Så det blir till att ladda systemkameran och klä sig efter väder. Fotona nedan är tagna förra året, och det var då ända upp till 4777 svanar inräknade som mest.

Nu blir det fredagsmys framför TV:n. Har lite serier att kolla ikapp som till exempel ”Bröllop, begravning och dop”. Trevlig fredag vänner!

svanar
Svanarnas rastplats
svanar

One thought on “Svanar kommer med våren

Comments are closed.