Vardagsekonomi

Vardagsekonomi. Är du som jag, försöker få vardagsekonomin att gå ihop och hitta det där lilla extra för att dryga ut kassan lite. Jag är nog inte den enda som har provat på det här med aktier. En vän till mig försökte förklara lite snabbt hur det här går till. Jag har även lyssnat på lite poddar. Men det är ju en konst och inte helt lätt att sätta sig in i den här världen.

Jag har dock försökt, och försöker än idag. Både att ta det lite lugnt, och liksom satsa en summa och låta den vara, och förhoppningsvis så växer den. Jag har även försökt vara insatt och hålla koll och hänga med i nyheterna. Inget av detta har fungerat så jättebra precis. Men jag ger inte upp.

Nu kom jag även över en smart grej som ger en smartare ekonomi med belöning i form av ränterabatt.

Moderniserad lånebranch

Lendify är en privatlåneaktör som erbjuder lån där pengarna kommer från privatpersoner som investerat i privatlån, och inte från privatpersoner som satt in sina pengar på ett sparkonto med 0% i ränta.

Betalar du räkningarna i tid? Då kan du hos Lendify få belöning i form av ränterabatt att dra nytta av. Lendify vill utmana bankerna och modernisera lånebranschen. Då deras verksamhet har låga kostnader kan de alltså erbjuda låga räntor.

Så behöver du låna pengar kan detta vara ett bra alternativ att kolla upp. För vem vill inte ha en låg ränta.

vardagsekonomi