Dagen före julafton

Julafton imorgon! Dagen före julafton idag och förberedelserna är i full gång. Har stått i köket i många timmar och lagat Janssons frestelse, ris à la Malta och chokladkola. Rörigt värre, men känner mig nöjd med resultatet. Igår lade jag in sill, och maken har rullat köttbullar. Nu hör jag från köket att tonårssonen gillar chokladkolan minsann!

Idag tog dottern och jag en promenad ner till sjön. Lite halvsol och -8 grader ute. Det bet fint i kinderna, så det blev ingen lång promenad direkt, ner till sjön och tillbaka fick räcka.

Vi har också föst ihop alla julklapparna, mest för att ta en bild men också lite nyfiket läsa på etiketterna. Man får ju också passa på att fotografera lite när himlen äntligen är lite blå och solens strålar kikar fram då och då. Supermysigt att det är lite snö på backen tycker jag!

Är ni i fas med julstöket? Jag tror nog vi ska griljera skinkan nu, och så ska jag ge mig på en egen rödbetssallad! Sedan blir det ju uppesittarkvällen på TV med familjen. Äta en god skinksmörgås, lussekatt, nötter och sånt gott.

Hinner jag inte in här något mer innan julafton imorgon så önskar jag er alla en riktigt GOD JUL!

julros
Julros
julafton
Julklappar
Papper och snören
Snö på barr
Fågelmat förstås