Andra advent

Andra advent it is. Helt sjukt att det redan är mitten på december månad. Två veckor kvar till julafton. Adventsljusstaken står på köksbordet med mossa och detaljer. Andra ljuset tändes i morse. Jag tror jag behöver gå igenom julklapparna, kolla av läget lite så att jag har kontroll. Inväntar två som ska komma med posten.

Det har varit en lugn och skön helg. Inga måsten, bara vara. I fredags var vi och åt julbord på dotterns skola. Julbordsbuffé tillagad från grunden av både 1:or, 2:or och 3:or. Just denna dag var dottern i servering och dukade av våra tallrikar, tog dryckesbeställningar och tog betalt i kassan. Hon såg proffsig ut måste jag säga, lilla sparvögat. Bild finns på Instagram.

Det tog lite tid att skriva det här inlägget, wordpress har uppdaterats med någon nyare version. Förstod inte riktigt hur jag skulle göra först. Tänk att nya saker kan vara så jobbiga i början.

Snart är middagen klar för ikväll, och det blir kycklingklubbor med ris och en god sallad till.

andra advent
andra advent
Andra advent