Blandade känslor

Blandade känslor, det har jag nu.

Äntligen kan jag kika in här på min försummade blogg. Förstår verkligen inte vart tiden tar vägen. Så seg på kvällarna och fantasin är ju i botten. Förra veckan var en tung vecka för mig, och det är ju en anledning till att jag varit osynlig här på bloggen. Jag kanske berättar om det någon dag. Som jag sagt förut många gånger, livet är hårt och inte bara tipptopp jämt. Mitt liv ger mig hårda prövningar minst sagt.

Hösten blåser kraftig in i landet idag. Det japanska gräset vajar där ute så jag nästan mår illa av att titta på det. Plockade in lite fler björnbär och frös in. Tomaterna har spruckit nästan allihopa som hänger på plantan där ute, fattar inte varför.

Helgen kom och gick. Vi hade främmande av syrran med familj från Stockholm. Superkul att träffa alla igen, och alla ungar var med! Vi har bubblat och shoppat.

Blandade känslor – det stora klivet

Men något roligt som har hänt,…eller sorgligt också kanske, det är att sonen har hittat en lägenhet och ska flytta hemifrån!! What happened liksom!? Det är ju jättekul för honom och han är så taggad. Han har två jobb, dock timanställning, och jag kan ju inte hjälpa att bli lite orolig. Samtidigt är det pirrigt och spännande att han nu tar det stora, riktigt stora, klivet ut i världen. Eller världen, jag menar Sverige och vår stad. Han har redan tackat ja till en 2:a, en nyproduktion. Vi får se om han fortfarande är nöjd på söndag för då är det visning.

Han blir 19 i år och själv var jag 23 när jag flyttade hemifrån. Skulle det nu av någon anledning inte fungera så står ju mamsen med öppna armar såklart!

Har ni stora barn som flyttat, eller ska flytta hemifrån? Jag ska berätta mer när det närmar sig.

 

blandade känslor