Studentmottagning för sonen

Studentmottagning hör ju till studenten! En dag värd att firas och minnas med familj och vänner. Stor som liten spelar ingen roll.

Studentmottagning för sonen

Tänk när jag själv tog studenten. Det blev ingen lastbilskortege. Ej heller studentplakat, eller någon välbesökt studentmottagning heller. Men det var jag inte så ledsen för heller, det var ändå kul! Och nu är det vår son som tar studenten. Så jag gick all-in, och ville att sonen skulle få sin bästa dag någonsin. För att det är så förbaskat roligt också! Tidigt hade jag förberett allt och det blev ju bara så lyckat, med extra allt.

Det är inte lätt att vara både en bra värdinna, servitris och chaufför. Men vad gör man inte. Hade jag haft råd hade jag hyrt in personal till en sådan här dag, för då skulle jag verkligen bara ha lagt 100% fokus på familj och vänner. Vi bjöd på kallskuret upplagt på fat, frukt, potatissallad, grillat och tårta på slutet.

Men det gick bra ändå och var jättetrevligt! Jag och sonen var nog de som var allra tröttast efter den här dagen. Sonen sov ett par timmar innan det var dags att skjutsas till en kompis. Därifrån skulle de ta limousine in till city för att festa med alla andra studenter. När jag kom hem efter den skjutsen hade jag sprängande huvudvärk och gick och lade mig jag med. De gäster som var kvar badade i spabadet. Jag hade ju lovat att hämta sonen på kvällen/natten och vi kom hem igen vid 3-tiden.

Slutsumman av denna dag är; en lyckad dag! Tacksam för alla som firat den med oss och som kunde närvara. Är så stolt över att han tagit sig igenom skolåren, som inte alltid varit rosenskimrande inte. Det är inte lätt att veta vad man vill göra här i livet, och det gör inget. Känner ju igen mig mycket i det själv. Det kommer att lösa sig och även om du inte blir snickare en dag, så önskar dig all lycka till i framtiden!

Studentmössa

En genomblöt glad student

Tillfixad inför en studentnatt på stan

studentmottagning

Studentmottagning

Studentplakat och andra pryttlar

Tårtan med alla namn – här med bild av sockeroblat