Kokhett spabad

Efter gårdagens extrajobb på åtta timmar var det skönt att sjunka ner i ett varmt spabad. Dock hade maken dragit upp graderna i topp på 40° och det var kokhett. Så efter en väldigt kort stund fick vi sänka graderna och det sjönk sakta i kylan. Jag är ju väldigt frusen av mig, men nu tyckte även jag att det var nog aningen för varmt. På vårt bord vi har bakom spabadet har det ju samlats en massa snö, och det var ju nära till svalkan om man säger så. Det var i alla fall avslappnande med lite massage!

Till middag blev det kycklingwok och sushi. Idag mumsade vi i oss sushin som blev över som lunch.

Det blev även en promenad ner till sjön och tillbaka. Städat lite och sedan bara tagit det lugnt. Nu är klockan snart 21.30 och jag tänkte faktiskt lägga mig i skaplig tid, för att vara mig.

Hoppas ni haft en fin helg! Och så tar vi tag i morgondagen. Måndag!

spabad