Snygga outfits och frisyrer

Snygga outfits. Men åh, de här jeansen vill jag ha! Så snygga! Hela outfiten är ju snygg. Tröjan och halsbanden! Men skorna är nog inget jag skulle gå i, ett par sneakers hellre.

Den senaste tiden har väldigt många av mina plagg åkt ner i kassar till bättre behövande, eller till och med kastats då dessa blivit alldeles för slitna. Är så less på mina kläder nu, och får liksom inte till några snygga outfits. Mitt hår som jag skrivit om tidigare är katastrof! Saknar när det var slingat och lite ombre för ett par år sedan. År 2015 var jag lite askbrun vilket jag också gillade. Även kvaliteten på mitt hår är rent ut sagt sämst, gillar inte att det blivit så tunt och risigt. Tappar mycket hår! Tyckte inte det hjälpte att gå till frisören och klippa av en bit. Vill göra något drastiskt men har inte råd med att gå till frisörsalong nu.

Senaste tiden har jag hjälpt dottern slinga och bleka hennes hår. Hon är väldigt nöjd! Och nu funderar jag på att hjälpa mig själv också, men att gå från mörk till ungefär som på bilderna nedan är ju inte lätt. Kikat på olika youtubers som gör det själva och får riktigt bra resultat ändå. En av dem kletade in massor med kokosolja i håret först samt hade balsam i blekningen.

Jag har ju även varit hos frisören för några år sedan och börjat en förvandling, och det tar lång tid och många omgångar innan man blir helt nöjd. Så självklart tar det tid även om man gör det själv. Men hur i hela friden slingar man håret själv, då behöver jag nog hjälp och vet inte riktigt om jag vågar låta dottern slinga mig. Hon har ju aldrig gjort det på någon annan.

Ja, vi får se vad som händer. Vad jag beslutar mig för. Har ni slingat någon annan eller er själva?

snygga outfits

Källa: Pinterest

One thought on “Snygga outfits och frisyrer

Comments are closed.