TV-serier vi ser just nu

 

TV-serier vi ser just nu. Vikings såklart, går ju inte att missa. Alex, endast en säsong från 2017, har vi redan sett klart. Är en serie riktigt bra så är det så skönt att bara seriefrossa. Så spännande att man inte kan sluta liksom.

Vikings femte säsong kan just nu ses på HBO Nordic! Alltid lika bra och spännande, och hittills har åtta avsnitt av tio sänts. Orkar knappt vänta till nästa avsnitt på torsdag. Den är ju bara så bra gjord med fantastiska skådespelare med otrolig inlevelse. Om jag har googlat rätt så är Vikings på gång med att filma tio nya avsnitt till säsong 5! Yay, hur bra!? Ja, så femte säsongen är alltså i två delar på tio avsnitt vardera. Krångligt, kanske hade varit enklare att kalla det säsong 6.

tv-serier

Vikings | HBO Nordic

 

På Viaplay hittade vi en ny serie från 2017 som heter ”Alex”, en thrillerserie på en säsong. Väldigt spännande och handlar om den korrupte polisen Alex som bestämmer sig för att bli ren.

tv-serier

ALEX | Viaplay

 

3 thoughts on “TV-serier vi ser just nu

Comments are closed.